Ai o problema cu trecutul meu?

Ai o problema cu trecutul meu?

Daca ai o problema cu trecutul meu inseamna ca ai defapt o problema cu mine.
Sunt un om ca toti oamenii, cu bune si rele si la fel ca toti oamenii am un trecut, poate ca nu ma mandresc cu tot ce am facut dar cred cu tarie ca fiecare decizie pe care am luat-o a fost cea mai potrivita la momentul respectiv.
Cred cu tarie ca sunt suma tuturor deciziilor luate, cred ca experientele pe care le-am trait m-au modelat in omul care sunt astazi, oamenii cu care am intrat in contact m-au facut sa devin ce sunt acum. Relatiile avute m-au transformat. Nu as schimba nimic daca m-as putea intoarce in trecut, nici macar partile rele, raul nu este intamplator in viata unui om. Daca azi sunt fericita, sunt pentru ca am invatat sa ma bucur de ceea ce am, am invatat sa ma accept pe mine insumi asa cum sunt, iar tu daca ai o problema cu trecutul meu inseamna ca ai o problema cu mine. Daca nu imi poti accepta trecutul inseamna ca nu ma accepti pe mine cea de acum. Sa imi reneg trecutul ar insemna sa ma reneg pe mine, e o usa pe care nu as putea-o inchide nici daca as vrea. S-ar putea sa fii citit undeva despre viata, dar practica a depins de mine, poate ca nu am trecut toate testele dar am invatat lectiile.
Nu va exista niciodata un trecut imaculat ci doar decizii care le credem potrivite, important e sa acceptam ca face parte din noi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *