Aleg fericirea

Aleg fericirea

Aleg fericirea
Fericirea este o stare launtrica, ea nu poate fii palpata, dar este vizibila. Fericirea se poate citi pe chip, se poate vedea in ochi, se poate auzi in rasete.
Mult timp am cautat fericirea in tot felul de lucruri materiale, am asteptat ca altcineva sa vina si sa imi ofere mie fericire iar mai tarziu am inteles ca am cautat in locul gresit, fericirea se afla in mine. Alegerea este a mea daca astazi ma bucur de lucruri marunte, de o raza de soare intr-o zi mohorata, de un zambet inocent de copil… Am invatat ca fericirea inseamna ca la capatul unei zile sa fiu multumita de alegerile pe care le-am facut si am mai invatat ca fericirea mea nu poate fii comparata cu a nimanui.
Aleg sa iubesc persoana de langa mine, aleg sa nu plec urechea la barfe, aleg sa ma bucur de viata care mi-a fost oferita si sa ma gandesc la toate lucrurile bune care mi s-au intamplat, iar toate lucrurile mai putin bune aleg sa le iau ca pe lectii oferite de viata pentru a putea fii un om mai bun.
Fericirea este o alegere iar viata este departe de a fii perfecta si dreapta, depinde de noi daca alegem lucrurile bune din ea. Alege tu fericirea ca ea s-ar putea sa nu te aleaga pe tine de fiecare data.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *