Aroma de iubire

Aroma de iubire

Stau singura si imi beau cafeaua, urat sentiment, asta era momentul nostru, noi doi retrasi in intimitate si bucurandu-ne de prezenta celuilalt si de aroma, aroma dragostei. Nu as fii crezut vreodata ca un moment al zilei imi poate aduce acum atata tristete, ceva ce odata mi se pare indispensabil acum e un chin. Imi lipseste aroma acelor zile, amintirile pe care le depanam, planurile pe care le faceam, de fapt imi lipsesti tu. Sa stiu ca la sfarsitul unei zile agitate tu esti acolo, imi lipsesc bratele tale in jurul trupului meu, imi lipseste vocea ta care ma alina, imi e dor sa stiu ca tu esti cu mine. Asta este, viata nu ne aduce numai lapte si miere, lapte si zahar in cazul nostru, ne mai serveste si fiere, noua nu ne ramane decat sa incercam sa o indulcim cu speranta.
Cafeaua din care beau e la fel de searbada ca zilele traite fara tine, acolo doar ca fara rost. Nu as fii crezut vreodata ca se poate ascunde atata dor intr-o cescuta atat de mica, nu mi-as fii imaginat vreodata ca ceva atat de comun imi va trezi atatea amintiri si imi va aduce atata durere.
Vezi tu, am schimbat si marca de cafea, am zis ca aroma imi aduce aminte de tine, gresit, mie defapt imi lipseste aroma ta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *