E doar “bis”

E doar “bis”

Ce ai ales tu sa faci cu fiecare sansa primita? Ai idee cati oameni primesc o a doua sansa? Ai fii uimit de cat de putini. Si totusi tu ai ales ca fiecare sansa primita sa o irosesti ca si pe cea de dinainte … O noua sansa nu e un nou inceput, e o continuare la ceea ce ai stricat data trecuta, doar ca ar fii trebui sa continui diferit. Si totusi tu ai ales aceeasi cale si ai calcat pe aceleasi urme, doar ca eu nu mai vad rostul, am fost de prea multe ori acolo, aceleasi opriri, acelasi drum. Nici macar nu mai trebuie sa articulezi vreun sunet pentru ca stiu exact cum va suna discursul pentru iertare, aceeasi lamentari, aceleasi scuze, doar ca de data asta va fii un monolog, pentru ca eu am inchis deja usa in urma mea.
Mai tii minte CD-ul acela zgariat care repeta la nesfarsit aceeasi jumatate de strofa? Asa repeti si tu aceleasi vorbe frumoase, dar aceleasi fapte. Tot ce e nevoie acum in cazul nostru este exact ce a avut nevoie si acel CD, un STOP, iar de la capat o va lua fiecare pe un drum separat.
Sanse ai avut destule, dar sa nu crezi ca au fost doar pentru tine, au fost si pentru mine, fiecare noua sansa pe care ai ratat-o mi-a dovedit mie ca indiferent ce s-ar intampla tu vei ramane acelasi.
Totul putea fii diferit doar ca tu ai ales sa transformi totul intr-un bis.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *