A iubit fara masura

A iubit fara masura

A iubit fara masura…
Ne nastem si ni se da un numar de clipe, nimeni nu ne spune cum sa ni le petrecem, ce sa facem cu ele sau cand se vor sfarsi. Depinde de noi sa le folosim frumos sa incercam sa le umplem de bucurie. E alegerea nostra cu cine le impartasim. Iar cele mai minunate sunt acelea pe care ni le petrecem iubind, cele mai fumoase cadouri pe care le putem darui sunt timpul si iubirea.
L-a un moment dat v-om iubi si persoane nepotrivite, oameni care ne vor lua din clipe dar nu ne vor da nici macar una in schimb, oameni care nu stiu sa iubeasca, oameni care nu stiu sa daruiasca. Oameni care o sa ne smulga inima din piept si o sa o faca farame, care o sa ne rupa sufletul in bucatele. Dar daca nu v-om iubi si oameni nepotriviti cum v-om stii care sunt cei potriviti? Daca nu gresim cum vom stii cand am luat decizia corecta? V-or fii si oameni pasageri in clipele noastre, care ne vor lasa dezamagiri sau cele mai frumoase amintiri, persoane care chiar daca v-or fii trecatoare poate v-or avea cea mai mare insemnatate, poate chiar acestia ne vor invata sa iubim si “sa cheltuim” cu grija ce ni s-a dat.
Iubeste-te pe tine, iubeste pe cei din jur, si impartiti clipele primite. Nimeni nu ne poate constrange, nimeni nu ne poate limita iubirea, ea este nemasurabila si este singurul lucru care impartit se inmulteste. Iubeste fara granite si fara margini, pentru ca la sfarsitul clipelor tot ce va ramane va fii iubirea .


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *