Nu încerca să mă schimbi

Nu încerca să mă schimbi

Te iubesc, mult, poate mai mult decât ar trebui, poate mai mult decât iubeşti tu, dar asta nu înseamnă că mă face slabă, dacă iubesc nu înseamnă că sunt oarbă sau că sunt în stare să sacrific absolut tot în numele iubirii. Voi sacrifica cât va fii necesar , voi da cât voi primi sau chiar poate mai mult, dar niciodată nu voi încerca să mă schimb pentru tine.
Eu te iubesc pentru bărbatul care eşti acum, când am ales să fiu cu tine ţi-am admirat calităţile, ţi-am acceptat defectele dar te-am ales pe tine în mod special, pe tine cel de acum. Nu aş încerca vreodată să îţi impun să fii altfel decât eşti, asta ar însemna că nu te vreau pe tine ci doar aş încerca să te transform în ce cred eu că ar fii ideal pentru mine.
Tu eşti lângă mine pentru că mă iubeşti pe mine cea de acum, cea din prezent, poate că în viitor mă voi schimba, dar mă voi schimba pentru că voi vrea eu. Iar schimbarea va fii o mai bună versiune a mea, poate mai puternică, mai încrezătoare în forţele proprii. Voi încerca să fiu un om mai bun pentru mine, nu să fiu idealul tău de femeie, de fapt nu vreau să fiu idealul nimănui.
Tu poţi să încerci să schimbi pe cine vrei, dar dacă încerci să mă schimbi pe mine… ai greşit femeia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *