Relatii in viteza

Relatii in viteza

Relatii in viteza
Traim in secolul vitezei, suntem mereu grabiti, mereu pe fuga, avem tot felul de lucruri care ne fac treaba , luam totul de-a gata nu mai cultivam relatii, nu ne mai facem timp nici sa ii sunam pe cei dragi. Traim totul prea repede, suntem mereu ocupati, sau doar aparent pentru ca de cele mai multe ori la sfarsitul zilei ne dam seama cat de singuri suntem.
Din pacate graba si viteza isi fac loc si in relatiile interumane atunci cand cunoastem pe cineva nou, indiferent ca vorbim de prieteni sau partener. Ne incredintam sufletul prea devreme si ne trezim cu dezamagiri. La a doua cafea cu un cunoscut ne spunem toate secretele, nu mai asteptam sa cunostem persoana de langa noi, de multe ori confundam curiozitatea cuiva cu grija fata de noi. De multe ori etichetam dupa aparente, fara sa avem habar de ce se ascunde in sufletul cuiva. Ne gandim prea putin, ne razgandim prea repede.
In dragoste nu mai avem nici o rabdare, ne indragostim fulgerator, vrem totul odata nu ne mai dam nici noua insine timp sa vedem daca iubim cu adevarat sau e doar zapaceala. Nu mai exista prima intalnire, primul sarut, prima aniversare… acum ne mutam direct impreuna. Nu ne mai oferim unul altuia timp fizic, relationam virtual. Iar din nefericire cele mai multe relatii se termina la fel de repede cum au si inceput, pentru ca nu ne-am cunoscut cu adevarat.


1 thought on “Relatii in viteza”

  • 1
    Amalia Epuran on April 20, 2017 Reply

    Foarte frumos articolul nu imi dau seama cine esti , daca esti barbat sau femeie insa intamplator am gasit acest site pe google insa imi place foarte mult cum scrii si apreciez ceea ce faci iti urez succes in contiinuare si sper sa scrii mai des pentru ca o faci foarte bine. Cu stima Amalia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *