Sa plec, sau sa raman?

Sa plec, sau sa raman?

Nu, nu voi scrie despre o drama persoanala, despre vreo despartire sau despre infidelitate, cel putin nu de data asta, voi scrie despre altceva la fel de dureros, nehotararea daca o relatie merita pastrata sau nu. Desi nu realizam ne facem la fel de mult rau, poate chiar mai multe decat daca am parasi relatia, pentru ca e o durere cu repetitie. Cel mai adesea ne certam si amenintam cu despartirea, poate ca e doar ego-ul nostru, poate ca nici nu ne dorim asta cu adevarat dar totusi o spunem.
Vedeti voi o relatie e ca si un copacel, daca ai grija de el v-a creste, nu te poti trezi intr-o zi sa rupi crengi din el si sa zici ca nu il mai vrei iar in urmatoarea zi sa te razgandesti, crengile rupte nu vor creste inapoi intr-o singura noapte…tragic este ca s-ar putea ca intr-o zi sa te hotarasti cu adevarat ca il vrei iar din copacel sa nu fii ramas decat un buturuc uscat din care nu va mai creste niciodata nimic. La fiecare amanintare luam cate o bucatica de dragoste, se va cicatriza dar s-ar putea sa nu creasca niciodata la loc, iar dupa atatea amenintari si razgandiri s-ar putea ca raspunsul sa fie unul scurt si sec “Pleaca!”.
Asa cum un copac se schimba dupa anotimpuri asa se schimba si relatiile, doar ca ele nu depind de anotimpuri, ele depinde de dragostea si intelegerea dintre parteneri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *