Tu nu vezi că ești singura care iubește?

Tu nu vezi că ești singura care iubește?

Iubirea e magică atunci când vine din ambele sensuri, atunci când daruiești și primești, atunci când doi oameni își îndreaptă atenția unul spre celălalt, când construiesc ceva împreună. Iubirea trebuie să fie reciprocă, nimeni nu poate iubi până la absolut, și totuși câteodată dragostea e mai puternică decât rațiunea. Iar tu te-ai aruncat într-o relație orbită de dragoste crezând că sentimentele nutresc de ambele părți.
Și doare atât de rău să accepți că ești folosită, să știi că tragi singură de o relație care nici nu ar trebui să existe. Doare atunci când trebuie să zâmbești frumos și să minți pentru el, să îi găsești scuze, iar toate astea pentru că tu crezi că fără el nu ai supraviețui, pentru că tu consideri că viața ta fără el ar fii fără rost. În fața altora poți pretinde că ești fericită, dar sufletul îl poți minți? îi poți spune sufletului că totul este bine și că el te iubește în felul lui?
Îți este teamă că nu poți trăi fără el sau că viața lui va continua de parcă tu nici nu ai fii făcut parte din ea. În timp ce tu te frămânți și suferi că alta îți va lua locul, te-ai gândit că poate acela nici nu a fost locul tău? Ți-ai repetat de atâtea ori că dragostea înseamnă sacrificiu și suferință încât accepți orice, accepți să te pierzi pe tine în încercarea de a-l câștiga pe el.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *