Vrem sa fim iubiti…

Vrem sa fim iubiti…

Vrem sa fim iubiti…
Vrem iubire, vrem sa simtim fiori, sa atingem cerul, sa trecem dincolo de nori. Vrem sa simtim ca totul graviteaza in jurul nostru, ca suntem epicentrul, ca totul se intoarce spre noi asa cum o busola va arata mereu nordul.
Ne dorim cadouri, plimbari sub clar de luna, saruturi in ploaie, declaratii de dragoste. Vrem sa ne trezim in bratele celuilat sau se ne trezim intr-o aroma de cafea. Vrem sa ni se spuna cat suntem de minunati ca nu avem cusur sau ca ni se iubesc imperfectiunile pentru ca fac parte din noi. Vrem ca noi sa fim imbratisati dupa o cearta si sa ni se spuna ca am avut dreptate ca totul va fii perfect. Vrem sa auzim Te iubesc de 5 ori pe zi si vrem fidelitate.
Din pacate suntem incapabili sa oferim macar jumatate din ceea ce ne dorim. Ajungem sa nu mai oferim nici zambete, ne certam pentru orice nimic, suntem stresati si satui de ce se intampla in jurul nostru iar celalalt e devina ca nu mai e ca la inceput. Ultimul compliment pe care l-am facut a fost atunci cand am primit ceva, ultimul Te iubesc a fost cand l-am trimis pe celalalt la supermarket , dar noua trebuie sa ni se ofere pentru ca vrem si avem nevoie, pentru ca suntem frumosi si minunati.
Atunci cand ceri iubire intai ofera, atunci cand vrei atentie ofera persoanei de langa tine atentie, daca vrei intelege incearca macar sa il intelegi pe cel de langa tine. E ca si o oglinda atunci cand ii zambesti ea iti va zambi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *